• New

Monitor HP E232 23" 1920x1080 LED/IPS Klasa A

    LCD-DCM141-ZAS
    €42.00
    VAT included
    najnižšia cena za posledných 30 dní: 0,00.

      Záruka

    (2 roky)

      Vrátenie tovaru

    Vrátenie tovaru v zákonnej 14-dňovej lehote

      Dodávka tovaru

    Rýchle dodanie


    HP EliteDisplay E232 kancelársky monitor triedy A pre prácu, školu

    HP EliteDisplay E232 je 23-palcový Full HD (1920x1080) monitor určený pre kancelárske aplikácie. Je vybavený matricou IPS, ktorá ponúka široké pozorovacie uhly a dobrú reprodukciu farieb. Monitor má nastaviteľný stojan s nastaviteľnou výškou, uhlom sklonu a otáčaním obrazovky (pivot). Je vybavený portami VGA, HDMI a DisplayPort pre širokú kompatibilitu s rôznymi zariadeniami. Monitor HP E232 je spoľahlivou voľbou na prácu, pretože ponúka pohodlné používanie a dobrú kvalitu obrazu za prijateľnú cenu.

    Monitory sa predávajú ako pólové, t. j. použité. Rozdeľujeme ich do tried na základe ich vizuálneho stavu (A, A-,B a C). Hodnotí sa najmä základňa monitora, ktorá môže mať škrabance, odreniny, stav matnice a viditeľných rámčekov. Technický stav sa pri dodaní k nám a pred odoslaním zákazníkovi starostlivo kontroluje a testuje! Každý balík, ktorý posielame, je veľmi dobre zabalený a chránený výplňami, aby sme zaručili bezpečné doručenie!


    Monitor

    MaticaIPS - stavte na kvalitu

    TechnológiaIPS poskytuje široké pozorovacie uhly, lepšiu reprodukciu farieb, vyššiu kvalitu obrazu, minimálne skreslenie farieb a plynulé zobrazenie obrazu. Preto sa široko používa v monitoroch pre profesionálov, grafických nadšencov, dizajnérov a ľudí, ktorí si cenia vysokú vizuálnu kvalitu.

    Monitor

    Rozlíšenie Full HD 1920x1200

    Rozlíšenie Full HD je obľúbeným štandardom v mnohých zariadeniach, ako sú televízory, počítačové monitory, projektory a smartfóny. Poskytuje vysokú kvalitu obrazu a zároveň je relatívne cenovo dostupný. Toto rozlíšenie ponúka ostrý a detailný obraz. Každý pixel je dostatočne malý na to, aby jednotlivé pixely neboli viditeľné voľným okom.

    Zadná strana monitora

    Ochrana životného prostredia

    Kúpou zariadenia po prenájme prispievate k zníženiu množstva elektronického odpadu a staráte sa o blaho našej planéty! Tieto zariadenia sa veľmi často kvalitou nelíšia od nových. Použité zariadenia rozdeľujeme podľa ich vizuálneho stavu do tried: A, A-, B a C.

    Specifikácia

    Stav výrobku Použitý
    Konektory 1x DP, 1x VGA , 1x HDMI
    Vizuálny stav Trieda A, matica volá po závadách. Na kryte monitora môžu byť škrabance
    Použitie výrobku Pre domácnosť, kanceláriu, dielňu, pracovisko
    Veľkosť obrazovky 23"
    Povrchová úprava matrice Matný
    Typ matrice Bezrámová obrazovka Nie
    Rozlíšenie obrazovky 1920x1080 (FHD)
    Formát obrazu 16:9
    Refresh rate 60Hz
    Kontrastný pomer 1000:1
    Jas 250 cd/m²
    Káble sú súčasťou balenia Napájanie C13

    .

    LCD-DCM141-ZAS
    chat Comments (0)
    No customer reviews for the moment.